Opleiding Redactionele vaardigheden

Naast de opleidingen die afgesloten kunnen worden met een officieel door het ministerie van Justitie erkend diploma, verzorgt MINERVA nog een aantal specialistische opleidingen die afgesloten worden met een schoolcertificaat. Één daarvan is het certificaat voor Redactionele Vaardigheden.

Om de opleiding te mogen volgen dient u in het bezit te zijn van het Vakdiploma Beveiliging of het Certificaat Beveiliging C.

Tijdens de opleiding wordt aandacht besteed aan het maken van periodieke overzichtsrapporten, het schriftelijk adviseren van de leiding van de onderneming of instelling c.q. het doen van voorstellen over zaken die de beveiliging betreffen en het maken van een beveiligingsplan.

Wijze van studeren
Het betreft een schriftelijke opleiding die op elk gewenst moment gestart kan worden. De duur van de opleiding is circa drie maanden. Toets De toets wordt afgenomen bij MINERVA te Almere.

Studiegids aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen over de cursus redactionele vaardigheden? Of over één van onze andere opleidingen, trainingen of cursussen? Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids aan.

Minerva studiegids aanvragen

 

 
goto E-Smart.nlgoto Beheren
Hosting.nl - Hosting en domeinnaamMijnHosting.nl - Hosting en domeinnaam